Dette siger klienterne om mig

Udtalelser

“Jeg følte stress, mistet motivation og klarhed i mit liv. Under forløbet hos Maja, hjalp hun mig, til at forstå og handle ud fra min situation. Hun gav mig indsigt og klarhed, til at jeg bedre kunne være tilstede og have lyst igen. Jeg føler ikke længere det samme pres og har fået en masse med mig. Min motivation er tilbage og kan bedre håndtere mit liv generelt.”
Kvinde
20 år
"Maja er en meget lyttende og forstående psykolog, som lader en tale ud omkring de tanker og frustrationer man måtte gå med. Samtidig giver hun dig gode redskaber til hvordan du kan få vendt dine negative tanker til noget positivt."
Kvinde
19 år
“Jeg vil gerne anbefale et forløb hos Maja til andre, der oplever vanskeligheder i deres hverdag. Hun har givet mig redskaber til at klare hverdagen bedre.”
Mand
17 år
“It is comfortable talking to Maja because she is always calm and understanding. She helped me find solutions to how I was thinking about my issues, she helped me cope with things I could not change. She helped me through my storms even when I felt like things were hopeless. I am incredibly grateful to her for always helping and supporting me.”
Kvinde
15 år
“Jeg startede hos Maja og hurtigt følte jeg mig tryg, følte jeg sagtens kunne åbne op og tale om mine udfordringer. Efter et par gange havde jeg allerede fået nogle ”værktøjer” til at bearbejde de negative tanker der fyldte i mig og følte en fremgang for hver gang vi talte. Jeg har været meget tilfreds med den hjælp jeg har fået og kan varmt anbefale at tale med Maja.”
Mand
24 år
Scroll til toppen