Erfaring med børn, unge og familier

Om mig

Jeg er født i 1985 og opvokset i København. Jeg er færdiguddannet psykolog fra Københavns Universitet i 2014 og autoriseret af Psykolog Nævnet. Jeg har i min tid som psykolog beskæftiget mig med børn, unge og familier, da det er dette felt jeg brænder for.

Jeg har tidligere været ansat i privat praksis, Center for Børn, Unge og Sundhed i Københavns Kommune og Børn og Unge Rådgivningen (PPR) i Helsingør Kommune.

Jeg er i færd med certificering som Cool Kids behandler, læse mere om det her (link)

Jeg deltager løbende i relevant efteruddannelse. Herudover har jeg modtaget supervision kontinuerligt siden jeg blev færdiguddannet. Jeg er medlem af Dansk Psykologforening og er, som autoriseret psykolog, underlagt de etiske retningslinjer for nordiske psykologer, en række krav til sikring af kvaliteten i mit arbejde samt reglerne om tavshedspligt.

Jeg har erfaring med at arbejde med børn og unge med spiseforstyrrelser, overvægt, angst, ADHD, autisme, skærmafhængighed, generel mistrivsel og meget andet.

Jeg har god erfaring i at samarbejde med diverse offentlige instanser.

Privat bor jeg i nordsjælland med min mand og vores fælles børn.
Jeg håber at min hjemmeside giver dig mulighed for at tage stilling til om det, jeg kan tilbyde, matcher dit behov. Du er altid velkommen til at ringe eller skrive til mig, hvis du gerne vil vide mere.

Scroll til toppen