Jeg tilbyder..

Online terapi

Jeg har valgt i en periode kun at tilbyde online terapi, da der er mange fordele forbundet med dette. Jeg har god erfaring med online forløb og efter covid-19, har det vist sig, at mange klienter prioriterer online samtaler fremfor fysiske samtaler.

Nogle af de fordele som de unge nævner er:

  • fordelen ved at sidde i eget hjem eller et andet trygt sted under samtalerne. Det kan særlig være rart efter samtaler, hvor man er sårbar eller ked af det.
  • Fleksibiliteten og letheden ved ikke at skulle transportere sig, finde p-plads osv. kan ligeledes være en fordel for mange.
  • Der er ingen geografisk begrænsning, hvilket gør, at man kan vælge en psykolog som man er sikker på ikke at møde i lokalområdet.

Mine online samtaler foregår desuden altid i et krypteret virtuelt rum, og jeg overholder således kravene til persondata, som er indbefattet af GDPR lovgivningen.

Hvis du ønsker at have de første samtaler fysisk, finder vi sammen en løsning, hvor jeg kommer hjem til dig ca 1-2 gange, hvorefter vi i de fleste tilfælde vil forsætte online. Pris på samtaler i eget hjem aftales individuelt, dog kun muligt på Sjælland.

Der vil dog være særtilfælde, hvor det vil være min vurdering at det er bedst at mødes ansigt til ansigt til alle samtaler. Det kan for eksempel være, hvis du er selvmordstruet, psykotisk eller har lignende udfordringer. Derfor vil det altid give mening at kontakte mig først, så vi sammen kan finde den bedste løsning. En indledende snak koster naturligvis ikke noget.

Fra ca marts 2022 vil fremmøde konsultationer være mulige i min praksis i Helsingør.