Individuel terapi (online)

Hvorfor gå i terapi?

Nogle unge ved allerede fra starten, hvad de gerne vil have hjælp til, mens andre ikke gør. Begge dele er helt i orden. I løbet af de første samtaler vil vi sammen blive klogere på, hvad problemerne består i, og hvad der skal til for at skabe bedring. Her vil det være helt optimalt, hvis du er med på at være nysgerrig og ærlig, så vi sammen kan blive klogere på, hvad du har brug for.

Det kan være en stor overvindelse at skulle møde en helt ny person og tale om sig selv, hvilket jeg har meget respekt for. Det er meget vigtigt, at du mærker, at det er dit rum, hvor der ikke er noget dumt eller forkert at sige, tænke eller føle, og det er helt centralt, at vi taler om dét, der giver mening for dig.

Du får mest ud af forløbet, hvis du har tillid til mig og derfor er det vigtigt, at du mærker efter om jeg er den rette psykolog til at hjælpe dig videre.

Hvor ofte og hvor mange samtaler?

I starten vil det oftest være hensigtsmæssigt med en ugentlig samtale for at komme godt i gang. Efterfølgende øges tiden imellem samtalerne typisk til hver anden uge, og i slutningen af forløbet vil det ofte give mening at forlænge tiden imellem samtalerne, samt aftale en senere opfølgningssamtale for at sikre, at bedringen er stabil. Nogle forløb har på forhånd en ramme på et bestemt antal samtaler, mens de fleste samtaleforløbs længde tilpasses alt efter problemets type og omfang.

Scroll til toppen